Beauty for Bjoeties heeft diverse gezichtsbehandelingen in haar programma.

De BJOETIES-behandeling is een klassieke gezichtsbehandeling met als toevoeging de ultrasonic om de rijke ingredienten van het masker dieper in de huid te sluizen en waarbij serums en boosters worden gebruikt.

De LADIES-behandeling is dé klassieke gezichtsbehandeling en zeer favoriet.

De RELAXXX-behandeling is een heel relaxte gezichtsbehandeling met een masserende reiniging, aventurijn edelsteenmassage en er wordt gebruik gemaakt van hoogwaardige ingredienten van de ampullen en maskers.

Omdat een mannenhuid anders is van structuur dan de huid van de vrouw, vraagt dat om een andere aanpak. Daarom speciaal voor hen is er een GENTLEMEN behandeling.

En voor de jeugdigen is er een YOUTH-behandeling. Tegen een gereduceerd tarief kun je t/m je 18e gebruik maken van deze behandeling, waarbij reiniging en verwijderen van een paar puistjes centraal staan.

Heb je last van acné? Dan zijn de ACNE-behandelingen iets voor jou. Aan de hand van een intakegesprek stellen we een gericht behandelplan op.
De ACNE-behandeling is een kuur van een x aantal behandelingen om zo tot het beste resultaat te komen. De behandelingen worden afgestemd op het type acne, evenals de producten en de nabehandeling. Om de voortgang van de behandelingen te monitoren, koop je bij de eerste behandeling een set verzorgingsproducten voor thuis bestaande uit een wasgel, crème en lotion.

Maar Beauty for Bjoeties doet meer dan alleen gezichtsbehandelingen. Wat dacht je van een ontspannende wellnessmassage? Of kom je 's winter genieten van een heerlijke hotstonemassage?

In het voorjaar of vóórdat je op vakantie gaat, neem ik graag je handen en voeten uit handen met een manicure, paraffinebad en afsluitend een mooie lak. Ondertussen hars ik je onderbenen, wax ik je oksels en ben je klaar voor rokjes en open schoenen!