Pedicurebehandeling 

Een standaard pedicurebehandeling (tot 45 min) bestaat uit een voetinspectie, knippen van de nagels en het afwerken, het verzorgen van de nagelomgeving, het verwijderen van eelt, behandelen van een enkele ingroeiende nagel, likdoorn of kloof en een afsluitende creme.

Het kan voorkomen dat voeten "achterstallig onderhoud" hebben. Dit vraagt bij een eerste behandeling meer tijd en daar wordt een extra tijdblok van 15 min voor gerekend.

Deelbehandeling pedicure

Voor het oplossen van kleine enkelvoudige voet- of nagelproblemen kun je bij Beauty for Bjoeties terecht voor een deelbehandeling (tot 25 min) en behandel ik alleen hetgeen waar je last van hebt. Verwijderen van alleen eelt of een enkele likdoorn, een kloof of één ingroeiende nagel Ienen zich goed voor een deelbehandeling.

Bij de behandeling van een complexe ingroeiende nagel betaal je een deelbehandeling + de kosten voor een extra tijdblok.

Bij de behandeling van een schimmelnagel of kloven is in veel gevallen een reeks van opeenvolgende behandelingen nodig om het behandeldoel te bereiken.