Voorburg, november 2022

Op dit moment neem ik geen nieuwe reserveringen aan !!!

Welkom bij Beauty for Bjoeties

Hoe gaat Beauty for Bjoeties om met de hygieneregels? Desinfecteren van je handen bij binnenkomst. Je doet dit uit veiligheid voor jezelf, voor mij en alle anderen die ná jou in mijn praktijk/salon komen.
Het dragen van een mond-neus-masker bij Beauty for Bjoeties is verplicht (ook voor kinderen). Omdat ik veel met ouderen en risicopatienten werk, wil ik voor iedereen en voor mijzelf een veilige (werk)omgeving om zo iedereen te kunnen behandelen. Ik hoop dat je hiervoor begrip hebt.

Als je verkouden bent of griepverschijnselen hebt en je hebt een zelftest gedaan, neem dan even contact met mij op voor overleg.

Let op. Graag tot uiterlijk 48u van te voren afbellen, anders wordt de behandeling in rekening gebracht!!!!

Ivm grondige reiniging/desinfectie tussen de klanten door geldt: komt niet te vroeg, kom niet te laat, maar kom op tijd. Zo'n 5 minuten voor de behandeltijd is oké.

---------------------------------------------------------------

Fijn dat je op de website van Beauty for Bjoeties bent. Je eerste stap naar huid- en/of voetverzorging bij Beauty for Bjoeties. Hier kun je je alvast oriënteren op de diverse behandelingen die worden gegeven.

Beauty for Bjoeties is allround op het gebied van schoonheidsbehandelingen, huidverbetering en pedicurebehandelingen. Een compleet overzicht tref je aan onder de knop Salon en Pedicure.

Maar kort gezegd is Beauty for Bjoeties:
- een gediplomeerd (medisch) pedicure;
- een gediplomeerd schoonheidsspecialiste;
- aangesloten bij Anbos, ProVoet, ProCert.

Met vriendelijke bjoetiesgroet, Marja

Menagerie 5, 2273 BS Voorburg
info@beautyforbjoeties.nl
0646-01 06 04