Dr. Belter

Voor de huidverzorging werk ik met de producten van Dr. Belter.
De producten bestaan voor 95-100% uit natuurlijke ingrediënten en zijn gebaseerd op huid-identieke grondstoffen en oliën, waardoor ze een uitstekende huidverdraagzaamheid  en comfort hebben en vrij zijn van vrije mineralen en siliconenoliën. En wat een ge-wel-dig resultaat voor ieder huidtype!

Om je huidverzorging thuis te kunnen voortzetten is Dr. Belter te koop in de salon.

Acnéspecialisatie

Februari 2019: ge-wel-dig nieuws dat ik geslaagd ben voor de specialisatie Acné. Deze specialisatie is drie jaar geldig en houdt in dat je Iedere drie jaar opnieuw het examen moet afleggen. Heb je acné? Maak dan eens een afspraak voor een acnébehandeling.

Huidverbetering

Donderdag 16 augustus 2018: het is voor de meeste mensen vakantie, in de auto geeft mijn temperatuurmeter een slordige 28 graden aan. Ik ben op weg naar Vught om mijn kennis te updaten over huidverbetering. Na afloop van deze praktijktraining ben ik nog enthousiaster geworden over wat je allemaal kunt bereiken met microdermabrasie, ultrasonic, skin scrubber, iontoforese en high frequency.

Doceren

Naast mijn werk in de praktijk/salon ben ik bevoegd docent. Ik doceer voor diverse opdrachtgevers praktijklessen van de basisopleiding pedicure en diverse voetgerelateerde trainingen en workshops.

Ontspannende voetreflexmassage

In 2016 heb ik een 3-daagse cursus voetreflexmassage gevolgd. De reflexzones in de voet staan in verbinding met het lichaam. Met een ontspannende voetreflexmassage wordt het zelfherstellend vermogen van het lichaam gestimuleerd en wordt het lichaam weer in balans gebracht.
Een voetreflexmassage is in combi met een pedicurebehandeling te boeken, maar ook als losse behandeling.

Betaalwijze

In de salon/praktijk kun je op verschillende manieren betalen; cash, via de telefoon met je bank-app of je kunt pinnen. Mijn voorkeur gaat uit naar het elektronisch betalen. Het is niet mogelijk op rekening te betalen.

Fris en droog met Shoefresh

Last van schimmelnagels? Weet dan dat de sporen van deze schimmel ook in je schoenen zitten. Maak je schoenen schimmelvrij en plaats ze tijdens een behandeling in de Shoefresh.

Stap 1: Shoefresh doodt eerst de schimmels en bacteriën.
Stap 2: Shoefresh droogt daarna heel intensief je schoenen. 

Kortom: de Shoefresh voorkomt verdere schimmelbesmetting.

Wat doet een medisch pedicure?

Een medisch pedicure is breed opgeleid en gespecialiseerd om voetbehandelingen uit te voeren bij risicogroepen zoals diabetici, reumapatienten of ouderen en het kunnen toepassen van specialistische technieken zoals nagelbeugels, nagelreparaties, ortheses en het drukvrij leggen van pijnlijke drukpunten.

Pedicuremotor / juni 2014 

In mijn praktijk werk ik met een pedicuremotor met nattechniek. Het afwerken van de nagels en eelt, maar ook voor het behandelen van kloven, likdoorns of ingroeiende nagels is voor jou als klant een veel fijnere ervaring dan met een droogtechniek-motor.

Depositair Lumineus / april 2014

Beauty for Bjoeties heeft onlangs een contract getekend met Lumineus Cosmetics en daarmee depositair geworden van Lumineus. Lumineus is synoniem voor stralend, helder, lichtend, heerlijk, lucide, prachtig, schitterend en uitstekend ...… en dat is precies waar deze natuurlijke cosmeticaproducten voor staan. Lumineus Natural Cosmetics geeft je een natuurlijke stralende schoonheid! Het is een Nederlands cosmeticabedrijf en is het eerste cosmeticamerk dat de gehele lijn baseert op de uitzonderlijke eigenschappen van rijstkiemolie.

Lumineus is niet te koop in de winkel. Om de verzorging thuis te kunnen voortzetten, kun je Lumineus na je bezoek aan de salon kopen. En ga je op vakantie? Dan maak ik graag voor jou als gebruiker een handig reissetje klaar.

Provoet, Anbos, Procert en AGB / maart 2014

Beauty for Bjoeties is aangesloten bij Provoet en Anbos, beide branchorganisaties voor pedicures en schoonheidsspecialistes. Als medische pedicure ben ik aangesloten bij Procert en het AGB-register.

Hotstonemassage / januari 2014

Bij Zonnevlecht Opleidingen heb ik de cursus hotstonemassage gevolgd. Een hotstonemassage zorgt voor ontspanning, stressvermindering en een betere doorbloeding. De wintermaanden zijn zeer geschikt voor een hotstonemassage.

Deel deze pagina